Priporočamo

3. dobrodelni sprehod s psi ob Dravi

Datum

Lokacija

Ptuj

Območje

Ptujsko območje

Kategorije

Rekreacija

Organizator

Vejica, Rado Škrjanec s.p.

O dogodku

Plačljiv dogodek

V soboto, 26. maja, bo na Ptuju potekal 3. sprehod s psi ob Dravi, kjer bo zbrana prijavnina namenjena Društvu proti mučenju živali Ptuj. Dogodek bo potekal pod okriljem 3. Drava festivala.

Vabljeni vsi ljubitelji psov, s kužkom ali brez, da preživite sobotno dopoldne v prijetni družbi, se razgibate in hkrati pomagate štirinožnim brezdomčkom.

Kje?
Zbirno mesto je ob 8.30 pri Športnem kinološkem društvu Canis (Mestni log 1, Ptuj - Društvo se nahaja na desnem bregu reke Drave, v bližini Pinčarjevega mlina in čistilne naprave), nato sledi vpis v seznam sodelujočih ter razdelitev spominskih darilc. Ob 9. uri se začne sprehod proti Puhovemu mostu, čez most in ob Dravi proti Mestnem parku, nato pot prečka peš most in se ob Dravi vrača do prostorov ŠKD Canis. Sprehod je primeren za vse, ki zmorejo hoditi po ravnini dobrih šest kilometrov daleč. Za trajen spomin bo poskrbljeno tudi za fotografiranje. Pot je primerna tudi za otroške vozičke.

Kdaj?
Od 8.30 ure - prijave na sprehod
Ob 9.00 uri - začetek sprehoda
Ob 11.00 uri predviden zaključek dogodka na Športnem kinološkem društvu Canis

SIMBOLNA PRIJAVNINA je 5 evrov na osebo (v zameno udeleženci prejmejo vrečko z darilci: nekaj za vašega kosmatinca) in gre za dober namen: ZA DRUŠTVO PROTI MUČENJU ŽIVALI PTUJ, ki se trudi pomagati brezdomčkom v stiski.

Pa še to: Pasji prijatelji morajo biti ves čas prireditve na povodcu, v kolikor pa je vaš kosmatinec bolj jezne, nezaupljive ali vzkipljive narave, pa naj v izogib težavam raje ostane doma. Lastnik/vodnik psa je v celoti odgovoren za vso škodo na živalih, ljudeh ali predmetih, ki jo povzroči njegov pes. Prireditve se smejo udeležiti kužki, ki so redno cepljeni proti steklini in čipirani. In še obvezna oprema za lastnike psov: povodec in vrečka za iztrebke.

V primeru dežja bo prireditev odpadla.
Prijavite se lahko do 23. maja.