Priporočamo

Spust po Dravi 2019

Datum

Lokacija

Strat spusta: Starše, cilj: Terme Ptuj

Območje

Ptujsko območje

Kategorije

Rekreacija

Organizator

ŠD Pure Sport

O dogodku

Plačljiv dogodek

ŠD Pure Sport v okviru akcije Voda za Vedno, Kajakaške zveze Slovenije, organizira spust z plovili po reki Dravi. Spusta se lahko udeležijo vsi, kateri imajo željo spoznati staro strugo reke Drave. Možna je udeležba s kajaki, kanuji, rafti in SUP-i.

Start bo v vasi Starše, kjer bo za pogostitev na začetku spusta poskrbljeno s strani Občine Starše. Cilj je na pomolu pri Termah Ptuj. Po končanem spustu sledi kopanje v Termah Ptuj. Terme na ta dan omogočajo tudi veslanje v bazenu, v katerem se boste lahko začetniki brezplačno učili osnovnih zavesljajev, izkušenejši pa se ob pomoči učiteljev naučili eskimskega obrata.

Lokacija starta v Staršah ob 11 uri : https://goo.gl/maps/VJ9jTdnU1G... . Cilj spusta bo na pomolu pri Termah Ptuj.

Za vse, ki nimate svojih plovil in bi se dogodka radi udeležili, je na voljo nekaj prostih mest na raftih, kanujih in kajakih. Mesto v plovilu si zagotovite s prijavo na e-naslov info@puresport.si oz. tel. 041 604 300.

Vsak udeleženec ob prijavi dobi brezplačno kopanje v Termah Ptuj na dan dogodka, spominsko majico, malico, pijačo.

Prijavnina na udeleženca znaša 15,00 EUR.

Tudi za avto-transferje je poskrbljeno. Udeleženci naj plovila pripeljejo na start,vozniki premaknejo avtomobile na cilj od koder bodo imeli zagotovljen prevoz na start. "Kajak taksi " pobira voznike na cilju pri termah. Taksi začne voziti ob 9:00 uri. Zadnji odhod "kajak-taksi" na start bo ob 10:20. Prosimo, da ne računate vsi na zadnji taksi transfer.

Kako je dogodek potekal prejšnja leta si lahko ogledate :

2014:

2017: