Spust po Dravi 2022 - VODA ZA VEDNO

Datum

Lokacija

Start: Vas Starše (nogometno igrišče). Cilj: Vstopno - izstopna točka pomol Terme Ptuj.

Območje

Mariborsko območje, Ptujsko območje

Kategorije

Organizator

LAS Lastovica

ŠD Pure Sport

Kajakaška zveza Slovenije

O dogodku

ŠD Pure Sport v sodelovanju s Kajakaško zvezo Slovenije v okviru vseslovenske akcije Voda za Vedno, organizira prireditev na reki Dravi. Spusta po Dravi se lahko udeležijo vsi, kateri imajo željo spoznati staro strugo reke. Spusta se lahko udeležijo s kajaki, kanuji, rafti in Supi. Za vse, kateri nimajo svojih plovil in opreme si bo le to mogoče izsposodit ob predhodnih prijavah do zapolnite mest na info@puresport.si.

Po končanem spustu sledi pogostitev udeležencev v termalnem parku Terme Ptuj. Udeleženci prireditve lahko nadaljevanje dneva preživijo v Termah Ptuj.

Pomoč pri logistiki: Udeleženci naj plovila pripeljejo na start, vozniki premaknejo avtomobile na cilj od koder bod zagotovljen prevoz na start. "Kajak taksi " pobira voznike na cilju pri termah. Taksi začne voziti ob 9:00 uri. Zadnji odhod "kajak-taksi" na start bo ob 10:20 . Vljudno naprošamo vse udeležence, da se ne poslužujete zadnjih transferjev ter svoj premik napravite pravočasno.

Zaradi mejnega območja in zagotavljanja čezmejne varnosti morajo udeleženci svojo prijavo za udeležbo poslati teden dni pred dogodkom na naslov info@puresport.si

Za dodatne informacije glede poteka in izvajanja kontakt:

Jure Čuček

041 604 300

Jure@puresport.si