Priporočamo

SUP glasbeni izlet po Lentu

Datum

Lokacija

Mariborske Benetke (nasproti Sodnega stolpa)

Območje

Mariborsko območje

Kategorije

Rekreacija Kultura

Organizator

BANANAWAY d.o.o.

O dogodku

Plačljiv dogodek

Lent je arhitekturno izjemen del Maribora. Na SUPu ga boste doživeli čisto drugače in pogled na najstarejši del mesta vas bo začaral. Občutili boste utrip mesta na nek drug način.

Občudovali boste Sodni stolp, Staro trto, najstarejšo na svetu, se zapeljali pod Starim mostom mimo srednjeveškega obzidja in Sinagoge ter se usmerili pri Vodnem stolpu nazaj proti toku.

Tokratni dogodek je poseben, ker bomo s supi pospremili splav, na katerem bo koncert. Ob glasbeni spremljavi se bomo popeljali do Vodnega stolpa. Tam si bomo privoščili sadni koktejl in se prepustili zibanju vode in zvokom glasbe, nato pa se vrnili nazaj na izhodišče.

Dodatna popestritev bo velik, XL sup, na katerem lahko supa cca. 8 ljudi. Udeleženci boste morali združiti moči in veslati usklajeno, če se boste želeli kam premakniti. Pri tem je zabava zagotovljena.

Hkrati je dogodek spoznavni tečaj SUPanja, kjer se udeleženci sprehodite čez osnove SUPanja. Licencirani SUP inštruktor vam pomaga, da se postavite na noge in odveslate s tokom in proti njemu ter uživate v okolici.

SUP izlet traja 2 uri, ravno dovolj, da ob vsem tem začutite, da je SUPanje tudi učinkovita vadba.
Na dogodek se je potrebno prijaviti na spletni strani https://www.bananaway.si/supanje-ob-lentu/
Dobimo se pri mariborskih Benetkah, kjer bo tudi začetek poti. Prijavnina je 25€.

Dogodek bo potekal v petek, 8. 6. 2018, med 17:30 in 19:30 uro.