Priporočamo

SUP izlet po Lentu

Datum

Lokacija

reka Drava (Mariborske Benetke)

Območje

Mariborsko območje

Kategorije

Šport Rekreacija

Organizator

BANANAWAY d.o.o.

O dogodku

Plačljiv dogodek
Z mestom se lahko povežete na različne načine. Plovba po reki je eden izmed njih. Na SUPu doživite Maribor iz čisto druge perspektive in v tempu, ki si ga določite sami.

Ogled najstarejšega dela Maribora, Lenta iz vode, vas bo začaral. Občudovali boste Sodni stolp, Staro trto, najstarejšo na svetu, se zapeljali pod Starim mostom mimo srednjeveškega obzidja in Sinagoge ter se usmerili pri Vodnem stolpu nazaj proti toku. Znašli se boste v neki novi dimenziji, ko boste SUPali v sončni zahod. Cerkev sv. Jožefa na Studencih je še prav posebej lepa, ko se lesketa pod žarki odhajajočega sonca. Hkrati je dogodek spoznavni tečaj SUPanja, kjer se udeleženci sprehodite čez osnove SUPanja. Licencirani SUP inštruktor vam pomaga, da se postavite na noge in odveslate s tokom in proti njemu. SUP izlet traja 2 uri, ravno dovolj, da ob vsem tem začutite, da je SUPanje tudi učinkovita vadba.

Dogodek bo potekal v petek, 9. 6. 2017, med 10:00 in 20:00 uro.

Dobimo se pri Mariborskih Benetkah, kjer bo tudi začetek poti. Prijavnina bo po promocijski ceni 20€, razen za večerni, koncertni SUP izlet (s štartom ob 18:30) je prijavnina 25€.