Priporočamo

Tek zDravo jutri

Datum

Lokacija

lokacijo udeleženci izberejo sami

Območje

Mariborsko območje

Kategorije

Rekreacija

Organizator

Aquasystems d.o.o.

O dogodku

Tradicionalna tekaška prireditev »Tek zDravo jutri«, okolju najbolj prijazen tek v Sloveniji, bo letos potekala na drugačen način. V skrbi za naše zdravje in zdravje naših bližnjih bomo tokrat tekli skladno z ukrepi za omejitev epidemije. Pri tem bomo tudi dobrodelni, vsi sodelujoči pa bodo za spomin na tek prejeli edinstvene medalje, prve v zbirki dediščine mariborskih mostov!

Letos tečemo narazen in pomagamo skupaj!

Vabimo vas, da kadarkoli med petkom, 12. junija, in nedeljo, 14. junija 2020, obujete tekaške copate, izberete dolžino 5 ali 10 km na svoji najljubši lokaciji v naravi in se odpravite na sproščujoč tek v lastni režiji. Vi boste tekli in krepili svoj imunski sistem, AquaSystems pa bo zbrano število kilometrov pretvoril v denarna sredstva, ki jih bo podaril Medobčinskemu Društvu Sožitje Maribor, del pa bo namenil nakupu defibrilatorja za lokalno skupnost v Dogošah pri Mariboru.

Kako sodelovati?
Vse tekačice in tekače vabimo, da do 10. junija 2020 izpolnijo prijavnico na spletni strani http://www.protime.si/dogodek/aquasystems-zdravo-jutri/.

Prijava je letos brezplačna!

Na dan teka se dobro ogrejte in sami pretecite izbrano dolžino. Pred, med ali po teku se fotografirajte, fotografijo objavite na svojem Facebook profilu, objavi dodajte ključnika #TekzDravoJutri in #PodarimKilometre ter označite Facebook stran teka @AquasystemsTečemzDravo. Da bomo objavo lahko videli, jo označite kot »javno« (»public«).
Če tečete z aplikacijo za tek, fotografiji dodajte še posnetek zaslona, s katerega sta razvidna datum teka in pretečena dolžina. Tisti, ki želite oceniti svojo uspešnost in svoj dosežek primerjati z drugimi udeleženci, pretečeni čas vnesite v spletni obrazec http://www.protime.si/dogodek/aquasystems-zdravo-jutri/. Na spletni strani boste lahko spremljali tudi rezultate.
Tisti, ki nimate Facebook profila, pa vse skupaj pošljite na elektronski naslov zdravojutri@aquasystems.si.

Nagrade za sodelujoče:
Vsi sodelujoči, ki bodo izpolnili zgoraj navedene pogoje, bodo po pošti prejeli posebno spominsko medaljo, ki kot prva v posebni zbirki simbolizira dediščino mariborskih mostov. Več informacij in navodila za udeležbo na teku je na voljo na spletni strani www.aquasystems.si, spremljajte pa tudi Facebook stran dogodka.